ZORGANIZUJ Z NAMI WYJAZD INTEGRACYJNY DLA DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNYCH

Naszym pragnieniem jest dofinansować pobyt dla 17 dzieci i opłacić noclegi wolontariuszom. Dlatego zwracamy się do Ciebie o wsparcie finansowe.

WSPOMÓŻ FUNDACJE NA MAKSA

Dorzuć swoją cegiełkę do wyjazdu integracyjnego dla osób niepełnosprawnych Wspomóż nas kwotą  23 zł  Wspieram

Uzbieraliśmy do tej pory 18500 zł. Aby wyjazd się odbył potrzebujemy uzbierać jeszcze tylko:  6400

Prezent za wsparcie – kartka elektroniczna albo ręcznie robiona przez uczestników wyjazdu!

Cały dochód z pocztówek przeznaczony jest na wsparcie naszej inicjatywy.

PREZENT/PODZIĘKOWANIE ZA WSPARCIE PRZEDSIĘWZIĘCIA

e-kartka

Wspierając nas kwotą 5 zł otrzymasz od nas e-kartkę z naszego wyjazdu.

Kartka ręcznie robiona

Wspierając nas kwotą 23 zł otrzymasz pocztą kartkę wykonaną ręcznie przez uczestników wyjazdu z pozdrowieniem i podpisami uczestników.

DSCN2014pozdrowienia z wakacji DSC_0053

Prosimy o wsparcie: Wspieram z kartką 23 zł

Szczegóły wyjazdu tutaj Wakacje 2017

Tomasz Bojanowski

O inicjatywie i dlaczego na Maksa?

Bo Maks to mój syn, który przez swoją niepełnosprawność nauczył mnie, że trzeba dać z siebie wszystko. Fundacja “Na Maksa” powstała jako odpowiedź na zapotrzebowanie rodziców dzieci niepełnosprawnych. Jako rodzic dziecka niepełnosprawnego i dwójki zdrowych dzieci doświadczyłem wiele razy takich sytuacji: wyjazd wakacyjny to turnus dla dziecka niepełnosprawnego w części dofinansowany z PFRONu lub jednego procenta, reszta z własnych środków. Na turnusie same mamy i dzieci z różnymi schorzeniami… a reszta rodziny albo w domu bo nie starczyło już kasy, albo w namiocie pod hotelem. przeczytaj więcej >>

Dane fundacji i kontakt ze mną

Fundacja Na Maksa ul. Kolejowa 14 55-330 Pisarzowice KRS 0000587503 Tomasz Bojanowski – Prezes Fundacji tel. 691 782 722 mail: tomasz@fundacjanamaksa.pl Ola Bojanowska – Wiceprezes, sprawy związane z rehabilitacją. tel. 665 782 722 mail: ola@fundacjanamaksa.pl